Derfor deltager vi til Stafet For Livet

Deltagelse i Børnestafetten hos Stafet For Livet er meget mere end bare en løbetur. Det er en mulighed for børn og deres familier at samles om en vigtig sag og gøre en reel forskel i kampen mod kræft.



Ved at deltage viser vi støtte til dem, der kæmper mod kræft, og deres familier, samtidig med at vi øger bevidstheden om sygdommen. Arrangementet fremmer fællesskab og sammenhold, hvor børn og voksne kan arbejde sammen, opmuntre hinanden og fejre hver eneste lille sejr.



Børnestafetten er også en god måde at fremme fysisk aktivitet og sunde vaner hos børn, mens de lærer, at de kan gøre en forskel, uanset deres alder. De indsamlede midler går direkte til kræftforskning og støtteprogrammer, hvilket hjælper med at bringe os tættere på en verden uden kræft.



For børnene er Børnestafetten en sjov og meningsfuld begivenhed, der skaber varige minder. Det er en dag fyldt med aktiviteter, smil og glæde. Ved at deltage er du med til at skabe håb, sprede glæde og støtte en vigtig sag. Tilmeld jer i dag og vær en del af denne betydningsfulde begivenhed!



Børnestafetten er i tidsrummet 15 - 16:30 og der vil være medaljer og diplomer til alle tilmeldte børn.
Holdkaptajn for Børnestafetten

Daniel Myjak

daniel@myjak.dk

Holdets indsamlingsstatus


Indsamlet 0%
Holdets mål 4.000kr
Indsamlet pt. 0,00kr

Støt holdet via MobilePay



      Hold-ID:SFL17559

Lys solgt for holdet


Holddeltagere på Børnestafetten (1)

Holddeltager Holddeltager Holddeltager Holddeltager
Daniel Myja